Share
  • Site Web de Prezentare
  • Magazine Online
  • Aplicatii Web
  • Administrare Site Web
  • Promovare SEO
Site Web
Cateva exemple de programare web pe care le pot realiza pentru dvs ...
• scripturi PHP, JSP, ASP.NET Rapoarte
• scripturi PHP, JSP, ASP.NET Statistica
• scripturi PHP, JSP, ASP.NET Formulare
• scripturi PHP, JSP, ASP.NET Incarcare imagine si redimensionare
Citeste mai departe...
Aplicatii Web
Dezvolt Aplicatii Web complexe conectate la diverse baze de date: musql, sqlserver, oracle. Aplicatiile dezvoltate folosesc cele mai noi tehnologii aparute in acest moment si sunt de tip client - server. Aplicatiile Web pe care le dezvolt pot fi realizate pentru toate domeniile de...
Citeste mai departe...
Magazine Online
Există mai multe soluții eCommerce comerciale si open source disponibile pentru a vă permite să creați magazin online sau sa folositi soluția mea - MC PageManager 1.0 ! (modul de administrare pagini web, site-uri web, magazine on-line.)
Citeste mai departe...
Aplicatii Web - Solutii Web - Softwebdesign Romania

Site-ul Web, ca specificatii globale, trebuie sa ofere un stimulent vizual, sa fie eficace, sa se adreseze unei audiente largi de cumparatori pentru a asigura nivelul dorit de vanzari. Astfel, putem spune ca site-ul web nu trebuie sa fie prea grafic, el trebuie sa se incarce repede printr-o mare diversitate de browsere si sa contina informatii specifice despre firma.

La construirea site-ului Web trebuie sa se aiba in vedere:
•    identificarea publicului tinta (target audience);
•    stabilirea scopului site-ului;
•    cunoasterea obiectivelor principale urmarite;
•    intocmirea unui plan referitor la informatiile disponibile pe site.

Site-ul Web este un site de prezentare a firmei si este protejat de dreptul de autor. Layout-ul (design-ul sau look&feel-ul) site-ului este o opera de creatie care face obiectul dreptului de autor. Imaginile puse pe site, de asemenea. Chiar si informatiile
cuprinse in paginile Web sau alte texte realizate pentru promovarea magazinului pot sa faca obiectul protectiei daca sunt originale.

Sunteti in cautarea unui programator web profesionist sau webmaster independent? Am peste 14 ani de experienta in dezvoltarea si programarea de aplicatii statice si dinamice realizate in tehnologile PHP, JSP, ASP.NET, avand baze de date ca: MySQL, SqlServer, Oracle.

 

Sunt disponibil atat ca programator independent pentru dezvoltare web, cat si pentru actualizarea aplicatiei web existente sau pentru a depana codul site-ului dvs.

 

Pot programa aplicatii web in PHP, JSP, ASP.NET, upgrada aplicatiile existente sau instala si personaliza software-ului dorit de dvs. Daca aveti nevoie de un site web nou, pot avea grija de toate aspectele legate de dezvoltarea si punerea in operare a site-ului web, spre exemplu ofer toate aceste servicii: programare web, inregistrare domenii, web hosting, web design si programare web in PHP,  JSP,  ASP.NET, MySQL, SqlServer, dezvoltare si optimizare pentru motoarele de cautare.

 

Unii clienti cu care am venit in contact si-au angajat un dezvoltator web sau un web designer pentru a le construi site-ul. Acestia sunt frustrati pentru ca termenul limita nu este indeplinit, sau codul nu face ceea ce trebuie sa faca. Odata ce proiectul initial este finalizat, programatorul a disparut pur si simplu. Eu nu lucrez asa.

 

Pentru a vedea tipurile de site-uri pe care le-am dezvoltat, puteti accesa portofoliul meu sau contactati-ma pentru un deviz gratuit de programare.

Top