Share
Contact
Promovare SEO
SEO (Search Engine Optimization) este procesul de imbunatatire a clasamentului in motoarele de cautare a site-ulului dvs. . Daca sunteti in partea de sus a paginii in rezultatele motoarelor de cautare cu siguranta un utilizator sau potential client poate face clic pe link-ul de a ajunge la site-ul dvs.

Campaniile de promovare online sunt realizate prin diferite metode de promovare online, printre care: optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO), e-mail marketing, promovare pay-per-click (PPC), marketing prin continut, marketing afiliat, prin retele sociale (Social Media) si reclame vizuale (Display advertising).
         
Optimizarea site-ului Web pentru motoarele de cautare (SEO)

Pentru a avea mai multi vizitatori, site-ul Web trebuie inscris in motoare de cautare si directoare Web. Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este de departe cea mai de calitate metoda de promovare a imaginii firmei pe Internet. Majoritatea vizitatorilor ajung pe site-ul Web cautand anumiti termeni in motoarele de cautare. Pentru aceasta site-ul Web a fost optimizat, incepand de la codul sursa si pana la continut, imagini si structura link-urilor.

Motoarele de cautare sunt alcatuite dintr-un spider (un program care cauta prin pagini Web) si au o baza de date proprie. Baza de date se mareste continuu de cei care vor sa-si adauge site-ul la respectivul motor de cautare. Pe baza unui cuvant cheie, sunt selectate doar site-urile care contin respectivul cuvant in titlu sau in descriere.

Cu experienta mea de programare, am aptitudinile necesare pentru a optimiza paginile mai usor. Unele lucruri pe care le puteti face pentru a imbunatati programarea paginii pentru optimizare sunt:

• Rescrierea URL-ului pentru a include cuvinte cheie in numele de fisiere fara a fi nevoie pentru a redenumi fiecare fisier fizic.
• Felul de construire si tipurile de instrumente pentru meta-tag pentru  a gestiona continutul printr-un instrument web in loc de a edita codul direct.
• generarea dinamica a hartii site-ului, acestea nu ar trebui sa fie construite manual.

Este foarte important ca firma dvs. sa fie prima in motoarele de cautare pe Internet, cum ar fi Google, Yahoo, MSN, Altavista. Primul fiind considerat cel mai important. Optimizarea SEO pentru motoarele de cautare "permite site-ului sa fie gasit de catre cei mai multi utilizatori."

Contactati-ma pentru o oferta SEO!
Top