Share
Contact
Calculator pret

Estimare servicii web

Completati formularul de mai jos pentru a genera pretul aproximativ al serviciilor dorite. Daca aveti intrebari, contactati-ma!

Servicii

Optiuni

Logo Design

Logo pentru firma dvs. daca nu aveti deja unul.

Da
Nu

Numar de pagini

Estimati numarul de pagini de care aveti nevoie.

Promovare Online

Doriti promovarea web a acestor pagini?

Da
Nu

Imagini de Procesat/Optimizat

Estimati numarul de imagini de care aveti nevoie.

Formular de Contact

Formularul de contact permite potentialilor clienti sa va contacteze intr-un mod rapid prin intermediul postei electronice (E-mailing).

Da
Nu

Content Management System

CMS (Content Management System - Modul de administrare online) va permite sa administrati text/imagini in zone specfifice ale website-ului dvs. printr-un simplu panel de administrare protejat de parola. Orice Content Management System este construit personalizat pentru a va satisface dorintele.

Da
Nu

Magazin Online cu Shopping Cart

Magazin online cu shopping cart (cos de cumparaturi) va permite vanzarea de produse pe internet. Puteti sa va administrati categoriile, subcategoriile, produsele printr-un panel de administrare protejat de parola. Orice Magazin Online este construit personalizat pentru a va satisface dorintele.

Da
Nu

Produse introduse in Magazinul Online

Estimati numarul de produse ce urmeaza a fi adaugate in Magazinul Online.

Inregistrare domeniu web

Domeniile sunt inregistrate pe numele clientului imediat ce comanda este receptionata - clientul poate achita contravaloarea acestora in 7 zile de la data inregistrarii.
Clientul devine proprietar al domeniului imediat ce se finalizeaza inregistrarea putand modifica date de contact si transfera domeniul oricand se doreste acest lucru.
Nu se impune plata in avans a domeniilor .ro Nu se impune obligativitatea achizitionarii si a unui unui cont de hosting impreuna cu domeniul/domeniile inregistrate prin intermediul firmei partenere.

Da
Nu

Gazduire site web

Abonamentul de gazduire se poate realiza in fiecare an sau la doi ani. Toate serverele shared de gazduire site-uri web au instalata cea mai recenta versiune de interfata de administrare cPanel (11.30).

Da
Nu

 Pretul estimarii dvs.:
Top